
خیلی از افراد درحالی وارد بازار رمز ارز ها می شوند که هیچ اطلاعاتی در مورد معامله گری و دنیای ترید ندارد. در این مقاله به ذکر مهم ترین نکاتی که قبل از معامله باید بدانید می پردازیم.
1-همواره درصد ریسک خود را پایین نگه دارید. 3% ریسک برای شروع معامله کافی است.
2-در یک مسیر حرکت کنید. از یک شاخه به شاخه دیگر نپرید و سیستم معاملاتی خود را تغییر ندهید.
3-لازم است بدانید که حداقل سه نوع مارکت وجود دارد: مارکت صعودی، نزولی و باند رنج.
4-یک تریدر باید بداند که در روند صعودی در قعرترین نقطه اقدام به خرید کند و در روند نزولی در قله بفروشد.
5-در زمان راکد شدن بازار، پس از سیر صعودی نفروشید و متقابلا بعد از روند نزولی نخرید.
6-روند صعودی و نزولی در یک زمان وجود خواهند داشت. ولی همیشه یکی پیروز خواهد بود. در روند صعودی بسیار ساده خواهد بود که بخواهیم به سیگنال های فروش بفروشیم. اما در انتها زمان ما را متوقف خواهد کرد. بهترین راهکار استفاده از روند در ترید است.
7-اگر بخواهیم یک لیست کوتاه از نکات مهم در ترید بنویسیم، تعیین نقطهی مناسب برای خروج با ضرر یا همان استاپ لاست، در آن قرار دارد. انتخاب این نقطه یک هنر است. با یادگیری تکنیکها و مدیریت سرمایهی خود، این نقطه را به راحتی شناسایی خواهید کرد.
8-یک تریدر باید از باختهای خود درس بگیرد. باخت ها همیشه درس هایی هستند که بابت آن ها هزینهی گزافی پرداخت کردهاید. بسیاری از معاملهگر ها از اشتباه خود درس نمیگیرند. این خود یک اشتباه بزرگ دیگر است.
9-از نکات مهم در ترید برای تازه کارها، توصیه به کوچک ماند، حداقل در یک سال اول است. تلاش کنید در یک سال اول بیشتر به کسب تجربه بپردازید و بعد از آن با تحلیل معامله های بد و خوب خود، به صورت حرفهای وارد بازار شوید.
10-ساختن سیستم ترید با 5 قدم را به یاد داشته باشید:1. با مفهوم شروع کنید 2. مفهوم را به قوانین عینی تبدیل کنید 3. به طور چشمی آن را روی چارت چک کنید 4. آزمایش روی دمو را نیز انجام دهید 5. به ارزیابی نتایج بپردازید.
11-به جای امید، ترس و یا طمع، از برنامه در ترید خود بهره ببرید. خیلی مهم است که برای ورود به بازار مقدار سود و ریسک مشخصی تعیین کنید.
12-برنامههای خود را پیش از باز شدن بازار مشخص کنید. کسی در ترید موفق است که عمل کند نه اینکه به عکس العمل بپردازد. به همین جهت، پیش از ورود به بازار، اهداف و نقاط ورود و خروج را شناسایی کنید. چرا که در حین باز شدن بازار تنها باید تغییرات جزیی اعمال کنید.
13-با مطالعه و تجربهی زیاد، تحلیل تکنیکال خود را بالا ببرید. شما باید همواره خود را مانند یک دانش آموز تشنه یادگیری نگه دارید.
14-اطلاعات دریافتی خود را فیلتر کنید و پس از تایید بازار از آنها استفاده کنید. در واقع وقتی اطلاعات شما امتحان خود را پس داد، پوزیشن باز کنید.
15-برای یک تریدر بسیار مهم است که یک دفترچه تهیه کند و اطلاعات خاصی را در آن یادداشت کند. این اطلاعات میتواند شامل بازشدن بازار، میزان رنج، استاپ اوردر و همچنین مشاهدات شخصی شما باشد. این مطالب را نوشته و بار ها و بار ها مطالعه کنید..